Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Με το αριστερό ο Α.Ο.Κάστωρ στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής...

Πρεμιέρα είχαμε εχθές για την νέα Γ΄Εθνική - Ερασιτεχνική.Μία πρεμιέρα στην οποία ο Α.Ο.Κάστωρ "μπήκε με το αριστερό" αφού ηττήθηκε στην έδρα του από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με 0:2.
Ένα παιχνίδι πολλών λαθών (κυρίως όσον αφορά την αμυντική λειτουργία του Α.Ο.Κάστωρ),αρκετά νευρικό κυρίως για τους γηπεδούχους και πολύ λίγες φάσεις,απογοητεύοντας τους περίπου 250 φίλους του Κάστορα που βρέθηκαν στο γήπεδο της Χλόης (παρευρέθησαν και περίπου 50 οπαδοί του Οικονόμου Τσαριτσάνης). Ο Α.Ο.Κάστωρ ήταν αυτός που κατάφερε και μπήκε δυνατά στον αγώνα και μέχρι τα πρώτα είκοσι λεπτά κατάφερε να περιορίσει τον Οικονόμο και πιέσει πρώτος για να σκοράρει. Η ομάδα από την Λάρισα ανέβαζε σταδιακά την απόδοση της και ουσιαστικά κατάφερε να απειλήσει την εστία του Κοσμίδη για πρώτη φορά στο 38ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Χάμου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε ο επιθετικός του Οικονόμου, το πέτυχε ο Σκλάβος στο 42ο λεπτό όταν με ωραίο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή σημειώνοντας έτσι το 0:1 και δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Κάστωρ μπήκε και πάλι δυνατά στον αγώνα,επέβαλε τον δικό του ρυθμό στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά και αν το δυνατό σουτ του Τζιώτζη στο 52ο λεπτό δεν σταματούσε και αυτό στο δεξί κάθετο δοκάρι του Νούσια, ίσως η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν καλύτερη για τους γηπεδούχους. Ακολούθησε ένα νευρικό για τους παίκτες του Κάστορα δεκαπεντάλεπτο στο οποίο πίεσαν για την ισοφάριση,αλλά τα πολλά λάθη δεν επέτρεψαν αυτή τη πίεση να μεταφραστεί σε κάποια καλή ευκαιρία για γκολ. Στο 72ο λεπτό ο Κωστούλας, αφού δύο λεπτά πριν έχασε τρομερή ευκαιρία να διευρύνει το σκορ,κατάφερε και έβαλε την ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων για ένα θετικό αποτέλεσμα όταν από εκτέλεση πλαγίου, με κεφαλιά κέρδισε τον Κοσμίδη κάνοντας το τελικό 0:2.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Πέτρος Τσούκλης εμφανώς απογοητευμένος από τις τελευταίες κακές εμφανίσεις της ομάδας ανακοίνωσε πως θέτει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης. Οι πρώτες συζητήσεις θα γίνουν σήμερα και ίσως μέσα στη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα αυτό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ο.Κάστωρ (προπονητής Πέτρος Τσούκλης) : Κοσμίδης, Καρανάσιος, Μπορόζης, Μήνος, Παπαθανασίου, Μηλιάτης, Τάσσιος (58ο λεπτό Αντωνιάδης Κ.), Ιωαννίδης, Αντωνιάδης Γουίλ.(77ο λεπτό Μαρκόπουλος), Τζιώτζης, Καλύβας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (προπονητής Κατσάρας Κων/νος) : Νούσιας, Παπαγεωργίου, Καρακώστας (55ο λεπτό Γκουντρουμπής), Καλπίας, Κουμπούρας, Κουρδής, Πρικάκης, Σκλάβος, Κωστούλας (84ο λεπτό Τόλιος), Καραγκούνης (58ο λεπτό Κουλτσιάκης), Χάμος

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
3': Ο Κωστούλας από πολύ πλάγια λίγο έξω από την μικρή περιοχή πιάνει το γυριστό σουτ,αλλά η μπάλα κύλισε παράλληλα με την εστία του Κοσμίδη.
5': Κίτρινη κάρτα στον Μπορόζη για σκλήρό μαρκάρισμα.
7': Μετά από ωραία σέντρα του Τάσσιου, ο Καλύβας πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή,αλλά η μπάλα καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νούσια
20': Ωραίο σουτ του Ιωαννίδη έξω από την περιοχή,αλλά και πάλι η μπάλα καταλήγει λίγο πάνω από την εστία του Νούσια.
23': Ωραία πάσα του Τζιώτζη στον ξεμαρκάριστο από τα δεξιά Τάσσιο με τον τελευταίο να πλασάρει στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Νούσιας με υπερένταση διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
38': Δοκάρι για τον Οικονόμο.Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά,ο Χάμος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσμίδη. Στην συνέχεια σε μία τριπλή ευκαιρία ο Κοσμίδης απεκρούει και η  φάση σταματάει με υπόδειξη για χέρι του Κουμπούρα.
42': ΓΚΟΟΟΛ!!! 0-1 Ο Σκλάβος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα βρίσκει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.Φάση βέβαια που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τους γηπεδούχους,αφού ο διαιτητής του αγώνα δεν άφηνε τον Μηλιάτη να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο για πάνω από δύο λεπτά,αφήνοντας τον Κάστορα να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο.
45': Κίτρινη κάρτα στον Παπαγεωργίου για καθυστέρηση.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

52': Τρομερή πάσα του Αντωνιάδη Γουίλ. στον Τζιώτζη, ο οποίος με μονοκόματο σουτ από τα δεξιά στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Νούσια
59': Κίτρινη κάρτα στον Πρικάκη για μαρκάρισμα από πίσω στον Τζιώτζη
61': Κίτρινη κάρτα στον Γκουντρουμπή για θέατρο
66': Κάρτα στον Μήνο για σκληρό μαρκάρισμα
70': Μετά από εκτέλεση πλαγίου και λάθος εκτίμηση του Μήνου ο Κωστούλας βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κοσμίδη ,αλλά το σουτ του από το ύψος του πέναλτι απεκρούει ο πορτιέρο των γηπεδούχων στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ
72': ΓΚΟΟΛ!!! Ότι δεν έκανε ο Κωστούλας δύο λεπτά πριν,το κατάφερε στο 77ο λεπτό όταν από εκτέλεση πλαγίου πιάνει την κεφαλιά και κερδίζει τον Κοσμίδη γράφοντας και το τελικό 0:2
82': Κίτρινη κάρτα στον Μηλιάτη για σκληρό μαρκάρισμα.
89': Κίτρινη στον Μαρκόπουλο για αντιαθλητική συμπεριφορά
91': Κίτρινη Παπαθανασίου για αντιαθλητική συμπεριφορά

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου