Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Ο.Κάστωρ - Καμπανιακός 0:1

Ήττα με κατεβασμένα τα χέρια γνώρισε η ομάδα του Α.Ο.Κάστωρ από την ομάδα του Καμπανιακού με το τελικό σκορ 0:1 να κρίνεται δίκαιο.
Η ομάδα από την Χαλάστρα μπήκε από την αρχή του αγώνα πολύ δυνατά και μέχρι το 20ο λεπτό κρατούσε τα ηνία του αγώνα απειλώντας την εστία του Κοσμίδη αρκετές φορές πότε με σουτ έξω από την περιοχή και πότε με φάσεις μέσα στην μεγάλη περιοχή.Μετά το πρώτο δύσκολο για τους γηπεδούχους 20λεπτο οι παίκτες του Α.Ο.Κάστωρ ισορρόπησαν το παιχνίδι και με καλή κυκλοφορία της μπάλας πίεσαν τον αντίπαλο χωρίς βέβαια να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Παπά.Τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο και για τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να έχουμε λευκή ισοπαλία στο ημίχρονο χωρίς πλούσιο θέαμα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο με τον Κάστορα σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά του και να πατάει περιοχή όλο και συχνότερα, αλλά η άριστη αμυντική λειτουργία του Καμπανιακού δεν τους επέτρεπε για κάτι παραπάνω, παρά μόνο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή,κάτι που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Καμπανιακού. Το παιχνίδι κυλούσε και όλα έδειχναν ότι η πρόκριση θα παιζόταν στο γκολ, ενώ και οι προπονητές επιφυλακτικοί στο ενδεχόμενο παράτασης κρατούσαν τις αλλαγές για αργότερα,μέχρι που τους άλλαξε τα σχέδια στο 81ο λεπτό όταν ο Προβατίδης  με ιδανικό πλασάρισμα απέναντι στον Κοσμίδη λίγο έξω από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ,χαρίζοντας έτσι στον Καμπανιακό την πρόκριση στη δεύτερη φάση του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής και παράλληλα παγώνοντας τους πάνω από 200 φίλους του Κάστορα που βρέθηκαν στο γήπεδο της Χλόης για το πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:
Α.Ο.Κάστωρ (προπονητής Πέτρος Τσούκλης) : Κοσμίδης , Καρανάσιος, Τράντας , Μίνου , Δινάδης , Μαντζάνας , Μπορόζης , Αντωνιάδης Γουίλιαμ , Τζιώτζης , Καλύβας ( Παπαθανασίου , Τάσσιος , Γκούρλιας , Στόικος , Μπακιρτζής , Αντωνιάδης Κ. , Μαρκόπουλος )
Καμπανιακός (προπονητής Γιάννης Πετράκης)  Παπάς , Γερόπουλος , Τρικαλινός , Παπάζης , Χατζόπουλος , Ρακαβίνας , Κουντουράς , Λαγκώνας , Προβατίδης , Υψηλός , Παπαγαθονίκου  ( Δουρμούσης , Πηγαδάς , Παπαδόπουλος ,  Μπόικος , Γκόλτζης , Παπάζογλου , Χρήστου)

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
3΄: Ωραία πάσα του Τζιώτζη στον Αντωνιάδη Γ. αλλά ο Παπάζης τελευταία στιγμή έκοψε την μπάλα προτού ο επιθετικός του Α.Ο.Κάστωρ γίνει επικίνδυνος.
5΄:  Ο Προβατίδης με κεφαλιά περνάει υπέροχα την μπάλα πάνω από τον Κοσμίδη, αλλά η μπάλα καταλήγει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
9΄: Κόρνερ του Τζιώτζη για τους γηπεδούχους, ο Μίνου πιάνει την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Παπάς με δυσκολία διώχνει την μπάλα μακρυά από την μικρή περιοχή.
15΄: Ωραίο σουτ του Λαγκώνα έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοσμίδη.
Γρήγορη ματιά : Πατάει καλύτερα ο Καμπανιακός σε αυτό το πρώτο δεκαπεντάλεπτο,δημιουργώντας φάσεις και καλύπτοντας όλους τους χώρους.Πολλά τα λάθη και για τις δύο ομάδες.
17΄: Συνεχίζει να πιέζει ο Καμπανιακός. Ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Κουντουρά με την μπάλα να καταλήγει και πάλι λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοσμίδη.
19΄: Τρομερό σουτ του Λαγκώνα έξω από την μεγάλη περιοχή ,αλλά η κατάληξη ίδια με τις προηγούμενες, ελάχιστα έξω από την εστία.
26΄: Μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ ο Χατζόπουλος πιάνει την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο Αντωνιάδης Γ. διώχνει πριν η μπάλα γίνει επικίνδυνη λίγο πιο μπροστά από την γραμμή της εστίας.
Γρήγορη ματιά: Πολύ καλύτερος ο Καμπανιακός.Δημιουργεί πολλές ευκαιρίες , αλλά του λείπει η αποτελεσματική τελική προσπάθεια. Πολλά τα λάθη από πλευράς Καστορα, ο οποίος έχει εγκλωβιστεί από την σωστή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων.
31΄: Δυνατό σουτ του Παπαγαθονίκου μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά από πλάγια θέση με τον Κοσμίδη να διώχνει σωτήρια
33΄: Και πάλι ο Παπαγαθονίκου απειλεί με συρτό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει και πάλι έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοσμίδη
36΄: Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Προβατίδης πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων
38΄: Κεφαλιά του Αντωνιάδη Γ. με την οποία βρίσκει στην μικρή περιοχή τον Μπορόζη με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει να βάλει το πόδι του και την μπάλα να καταλήγει πλάγιο άουτ.
39΄ : Σουτ του Τράντα από τα 35 μέτρα , αλλά η μπάλα καταλήγει αρκετά έξω από το αριστερό δοκάρι του Παπά.
44΄: Αδύναμο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του με τον Παπά να μην έχει κανένα πρόβλημα και να μπλοκάρει την μπάλα εύκολα

ΗΜΊΧΡΟΝΟ (ΣΚΟΡ 0:0). Πολύ κακό παιχνίδι μέχρι τώρα με τις δύο ομάδες να απειλούν μόνο με μακρινά σουτ.Κακός ο ρυθμός και ελάχιστες οι καλές φάσεις και όλα δείχνουν ότι πάμε για ένα κλειστό δεύτερο ημίχρονο

51΄ : Μεγάλη ευκαιρία για τον Καμπανιακό να ανοίξει το σκορ όταν μετά από λάθος εκτίμηση του Μαντζάνα ο Παπαγαθονίκου βγαίνει μόνος του με τον τερματοφύλακα Κοσμίδη και τον οποίο πλασάρει , αλλά η μπάλα καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Α.Ο.Κάστωρ.
54΄: Πολύ δυνατό σουτ του Ρακαβίνα από τα 30 μέτρα , αλλά το σουτ του καταλήγει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοσμίδη.
58΄:  Δυνατό σουτ του Καλύβα έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπά.
Γρήγορη ματιά:  Ανεβάζει στροφές σιγά-σιγά ο Α.Ο.Κάστωρ, ο οποίος κυριαρχεί στο κέντρο, αλλά δεν μπορεί να τρυπήσει την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Καμπανιακού
65΄: Αλλαγή για τον Α.Ο.Κάστωρ. Στη θέση του Μαντζάνα περνάει ο Τάσσιος.
67΄: Σουτ του Προβατίδη. Διώχνει με υπερένταση ο Κοσμίδης και στην εξέλιξη της φάσης ο Κουντουράς με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοσμίδη
72΄: Ωραία συνεργασία Μηλιάτη και Τζιώτζη με τον τελευταίο να βρίσκει τον Καλύβα ο οποίος βρήκε χώρο για σουτ, αλλά η προσπάθεια του και πάλι άκαρπη.
77΄: Ωραίο σουτ του Μηλιάτη από τα 30 μέτρα, αλλά ο Παπάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα και μπλοκάρει με άνεση
79΄: Κόρνερ με εκτελεστή τον Τζιώτζη. Κεφαλιά του Καλύβα ο οποίος βρισκόταν αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα περνάει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπά
81: ΓΚΟΟΟΛ!!! : 0-1. Ο Προβατίδης μετά από ωραία κάθετη πάσα του Υψηλού στην πλάτη της άμυνας του Α.Ο.Κάστωρ και με ψύχραιμο πλασέ ανοίγει το σκορ στον αγώνα.
86΄: Αλλαγή για τον Καμπανιακό. Στη θέση του Παπαγαθονίκου περνάει ο Χρήστου
87΄: Σουτ του Τζιώτζη έξω από την περιοχή με τον Παπά να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.
92΄: Διπλή αλλαγή για την ομάδα του Καμπανιακού. Ο Λαγκώνας και ο Υψηλός δίνουν τη θέση τους στον Δουρμούση και στον Παπαδόπουλο.
94΄: Τρομερή ευκαιρία για τον Α.Ο.Κάστωρ να ισοφαρίσει.Κόρνερ του Τζιώτζη πρώτη κεφαλιά του Καλύβα, αλλά ο Δινάδης εξ' επαφής στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ


Δηλώσεις προπονητών:
Πέτρος Τσούκλης: Ήταν ένα παιχνίδι κυπέλλου,θεσμός στον οποίο θέλαμε πολύ να προχωρήσουμε,αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.Στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν ήμασταν καλοί,μπήκαμε αρκετά μουδιασμένοι,μετά το εικοσάλεπτο αυτό ισορροπήσαμε το παιχνίδι.Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλή, αλλά από μία αδράνεια της άμυνας δεχτήκαμε το γκολ. Σκοπός της ομάδας είναι το πρωτάθλημα αν και όπως είπα και πριν θέλαμε πολύ να προχωρήσουμε και σε αυτή τη διοργάνωση.Αντιμετωπίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα,με πολλά τρεξίματα και καλή συνοχή. Εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία όπου έχουμε κάποια προβλήματα εκεί, αλλά και το επιθετικό κομμάτι κυρίως όσον αφορά το τελείωμα των φάσεων. Για το επίπεδο ετοιμότητας, πιστεύω ότι δεν είναι καμία ομάδα 100% έτοιμη για το πρωτάθλημα. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να μοντάρουμε την ομάδα, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο αγώνα την προσεχής Κυριακή με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Γιάννης Πετράκης: Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα του αγώνα. Πιστεύω πως ακόμα και από το πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε ένα γκολ, απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, όπως είναι ο Κάστορας, ομάδα που πιστεύω στο πρωτάθλημα αρκετά ανταγωνιστική. Όσον αφορά την ομάδα μου,νομίζω δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο και ήταν θέμα χρόνου το παιχνίδι να πάει στο όποιος θα βάλει πρώτος γκολ. Εμείς είχαμε τις κλασσικές ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ και απειληθήκαμε από τον Κάστορα μόνο από κάποιες στημένες φάσεις ή δικά μας ατομικά λάθη στην άμυνα.Και οι δύο ομάδες έδειξαν ανέτοιμες στο θέμα φυσικής κατάστασης,ενώ η εβδομάδα που απομένει μαζί με τον σημερινό αγώνα κυπέλλου θα βοηθήσει όλες τις ομάδες να βρουν τα πατήματά τους.Η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και τόνωσης.Πρώτος στόχος της ομάδας είναι σαφέστατα η παραμονή μιας και η πρώτη χρονιά αυτής της νέας κατηγορίας έχει αναγνωριστική μορφή.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου