Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Παρελθόν από τον Α.Ο.Κάστωρ ο Γρηγόρης Κοσμίδης

Παρελθόν από την ομάδα του Α.Ο.Κάστωρ είναι πλέον ο τερματοφύλακας Γρηγόρης Κοσμίδης. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας ζήτησε να αποχωρήσει από τους <<βυσσινί>>, κάτι που έγινε δεκτό από τη διοίκηση.
Έχοντας πλέον το δελτίο στα χέρια του οδεύει προς την ομάδα του Πυρσού Γρεβενών,εκεί που θα βρει τον παλιό του προπονητή Πέτρο Τσούκλη, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του,ασκώντας μεγάλη πίεση και στην διοίκηση του Πυρσού, αλλά και στον ίδιο τον Γρηγόρη Κοσμίδη κατάφερε και έπεισε τον νεαρό πορτιέρο. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και άλλοι παίκτες του Α.Ο.Κάστωρ που επιθυμεί να φέρει ο Πέτρος Τσούκλης στην ομάδα του Πυρσού, αλλά κάτι τέτοιο ξεκαθαρίστηκε από την διοίκηση των <<βυσσινί>> ότι δεν πρόκειται να συμβεί.
Εορταστικός πονοκέφαλος λοιπόν για τον προπονητή του Α.Ο.Κάστωρ Θοδωρή Ποντίκη ο οποίος βλέπει το ρόστερ της ομάδας να έχει πλέον τους δύο νεαρούς τερματοφύλακες (Κράτσιος και Στόικος) και η εύρεση ενός τρίτου τερματοφύλακα κρίνεται επιτακτική. Κάτι τέτοιο βέβαια καταστρέφει τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας, αφού πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο επιτρέπονται μόνο 3 μεταγραφές (εκτός και αν πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία). Πλέον η διοίκηση μαζί με τον Θοδωρή Ποντίκη "τρέχουν" για να καλύψουν αυτό το κενό, αφού το γεγονός της φυγής του Κοσμίδη ήρθε απρόσμενα και σε μία περίοδο που η ομάδα έδειχνε να βρίσκει ρυθμό και  ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες και τρίτο παιχνίδι αήττητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου