Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Νέα δεδομένα στο θέμα χορηγίας της Γ' Εθνικής

Με νέα δεδομένα παίζουν μπάλα στην Ε.Π.Ο. για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στο χορηγικό κομμάτι.

Με εμπορικές ομάδες πλέον στη κατηγορία,αναζητούν μεγάλο χορηγό ώστε να βάλουν χρήματα στα ταμεία που δεν αποκλείεται να αγγίζουν και το ένα εκατομμύριο ευρώ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η δημιουργία Κυπέλλο Γ' Εθνικής έγινε με άξονα τα τηλεοπτικά δικαιώματα που πιθανότατα να φέρουν έσοδα έως και 250.000 € με ομάδες όπως η Α.Ε.Κ.,η Λάρισα,η Kαλαμάτα,ο Ιωνικός,η Προοδευτική και ο Πανσερραϊκός. Δεν περιμένουν όμως μόνο αυτό για να γεμίσουν τα ταμεία,αλλά ψάχνουν και για χογηγό πρωταθλήματος που υπό άλλες συνθήκες θα έψαχναν με το κυάλι. Σύντομα θα έρθουν σε συμφωνία με εταιρία που θα φέρει πολλά χρήματα στην ομοσπονδία και συνάμα μέρος αυτών θα δοθούν στις ομάδες της κατηγορίας.
Σε πρώτη φάση στις νησιωτικές για να καλυφθεί η διαφορά των εξόδων σε σχέση με τις υπόλοιπες που θα έχουν πιο λίγα έξοδα μετακινήσεων και σε δεύτερη φάση,ανάλογα με τα έσοδα των χογηγών, ένα ποσό που θα μοιραστεί σε όλες τις ομάδες.
Επιπλέον στην Ε.Π.Ο. κυνηγούν και χορηγία από τον Ο.Π.Α.Π που πλέον έχει αλλάξει χέρια το management και πέρασε σε αυτά της ελληνοτσεχικής κοινοπραξίας Emma Delta στην οποία συμμετέχει και ο Δ.Μελισσανίδης. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και πάνω σε αυτή την υπόθεση,καθώς ευνοούν και οι συνθήκες που υπάρχουν σε ερασιτεχνικό επίπεδο,με την παρουσία ομάδων πλέον με ισχυρό brandname


πηγή : mikriliga.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου