Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Στα κιτρινόμαυρα και επίσημα ο Κων/νος Σίμου!!!


Παίκτης του Άρη Θεσ/νίκης είναι και επίσημα ο Κων/νος Σίμου. Ο νεαρός  και ταλαντούχος Καστοριανός ποδοσφαιριστής μόλις υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους Θεσσαλονικείς.
Μετά από δύο άκρως επιτυχημένες χρονιές με εξαιρετικές εμφανίσεις για λογαριασμό του Α.Ο.Κάστωρ και αφού κίνησε το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων,ο Άρης ήταν αυτός που κατάφερε τελικά να έρθει σε συμφωνία μαζί του.


Σε επικοινωνία που είχαμε λίγα λεπτά μετά τις υπογραφές με τον Κων/νο Σίμου, ο ίδιος δήλωσε στο aokastwr-news.blogspot :

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το σήριαλ της μεταγραφής μου στον ΑΡΗ είχε θετική κατάληξη.Πρόκειται για ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό σωματείο μέσω του οποίου θα προσπαθήσω να εξελιχθώ σαν άνθρωπος και σαν αθλητής.Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και εμπιστεύθηκαν το ταλέντο μου. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την διοίκηση του Α.Ο.Κάστωρ για όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έπρεπε να γίνουν για να φτάσουμε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής και προσωπικά τον κ. Σταύρο Μπαχαδέρογλου που πίστεψε σε μένα από τη πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα,όπως επίσης τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου,που τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα με βοήθησαν σε σημαντικό βαθμό να εξελιχθώ.

1 σχόλιο: